Marine

Lubricoat biedt een uitgebreid assortiment aan smeermiddelen voor de offshore, visserij en binnenvaart.

Toepassingen voor de maritieme sector:

- Addinol ecocraft Nano Motorolie (Download HIER de brochure)

- Addinol EcoCargo Nano Motorolie

- Addinol HV Ecofluid 46, Hydraulische olie

- LC Dratag EP 0, EP 2 smeervet, zeer goed zee-waterbestendig

- LC Dratag EP0 Fluid speciaal voor staalkabels en open tandwielen

Addinol Ecocraft en Addinol Ecocargo nano motorolien.

Deze motorolien zijn te verkrijgen in een Single grade 40 met verschillende TBN en een volsyntheet 10W40. Bij gebruik van de Addinol Nano Motorolie is gemiddeld 4% brandstofbesparing te verwachten. Uitgebreide proefstandtest volgens testprotocollen van de motorleveranciers hebben zelf meet besparing bewezen!

De nieuwe Addinol Nanomotorolie geeft ook een uitstekende bescherming tegen slijtage bij alge toerentallen en zware belasting door bijvoorbeeld een grotere schroef.

Addinol is ook voorbereid op een toekomst met een hele serie motorolie voor de gasmotoren die reeds jarenlang gebruikt worden in industriele aardgas en biogasmotoren.

Wij kunnen helpen met de volgende problemen:

- Slijtage

- Vermindering van uitstoot

- Brandstofbesparing

- Langere standtijd

LDA

Ons brandstof additief is speciaal ontworpen voorh et reinigen en beschermen van motoren. De LDA zorgt ervoor dat de diesel uit de injectoren fijner verstoven wordt in de verbrandingskamer.

Hierdoor is een schonere verbranding mogelijk en blijven door de reinigende eigenschappen van de LDA de verstuivers veel langer schoon.

Voor meer indormatie kunt u onze presentatie over Marine bekijken.

Marine presentatie

Nieuws

Wij zijn dit jaar aanweizg op de Openscheepvaartdagen in Antwerpen. Wij zijn 23, 24 en 25 Maart te vinden op Standnummer 202.
Sinds kort heeft ADDINOL een nieuwe productlijn opgericht, De foodprooflijn. Deze productengroep is speciaal ontworpen om aan alle eisen van de voedsel, pharmaceutische en cosmetische industry te voldoen. De nieuwe lijn van Addinol...
Na al die jaren is het dan eindelijk zover Lubricoat opent zijn eigen Webshop. De afgelopen jaren is Lubricoat vooral bezig geweest in de industriĆ«le sector. Zo hebben wij klanten zitten...